WellnessProfs voor de thuis-sauna en de professionele branche

De saunakachels van Narvi

Narvi STONY


Kota KURU


Kota KURU VSKota KURU STKota INARINarvi NC


Narvi NC VSNarvi BLACK


Narvi BLACK VSNarvi BLACK STNarvi VELVETKota LUOSTOKota LUOSTO VS


Kota PALLAS


Aito AKAito AKAito AKVoor alle specificaties kunt u kijken op de website van Narvi zelf. Wij kunnen als ProDealer van Narvi Finland alle producten van Narvi, Kota en Aito leveren en nog belangrijker servicen.

Wat is belangrijk bij het kiezen en kopen van een op hout gestookte saunakachel.

Natuurlijk is het formaat van de sauna belangrijk, maar ook de isolatiewaarde van en ventilatie in de sauna hebben invloed op een juiste keuze. Hoe gebruikt u de sauna? Moet uw sauna snel op temperatuur zijn of hoeft dat niet? Bent u iemand die kort van de sauna geniet of moet de sauna de hele dag worden gestookt? Wilt u water laten verdampen, bent u zelfs een heuze opgieter of is dat minder belangrijk? Misschien is er wel behoefte aan warm water in de sauna, of niet? Wilt u binnen in de sauna zelf stoken of stookt u liever vanaf buiten?

U merkt het al. De keuze voor het kopen van een juiste saunakachel maakt u niet zomaar. Bel of mail ons om te overleggen wat in uw situatie de beste saunakachel is.

Plaatsen van saunastenen (Narvi NC)


Plaatsen van saunastenen (Narvi BLACK)

Installatie van een Aitokiuas (AK) saunakachelAlle typen saunakachels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Vrijwel alle saunakachels hebben uitvoeringen voor tot 14 en tot 20 m³ sauna-inhoud. Enkele typen hebben een uitvoering voor sauna's tot 24m³. Dat is bijvoorbeeld een sauna van 3,5 x 3,0 bij een hoogte van 2,3 meter. Dat is al best een forse grotere sauna.

Wilt u nog groter? Dat kan! Wij hebben saunakachels die sauna's tot 70m³ verwarmen. Dan komt u meer in de systemen voor professioneel intensief gebruik.


VS en ST

Het is goed te weten dat de letters VS achter de saunakachel-naam duidt op een interne waterboiler in de saunakachel. De saunakachels met de letters ST erachter worden buiten of in de naastgelegen ruimte gevuld (gestookt).

Kota en Aito zijn Finse merknamen en volle dochters van Narvi en worden door Narvi vervaardigd.


WellnessProfs, uw Aino, Narvi en EOS dealer, informatie- en servicepunt voor Nederland en Belgie