WellnessProfs voor de thuis-sauna en de professionele branche

De saunakachels van Narvi

Narvi MINEXNarvi NMNarvi NC


Narvi SAANANarvi SLIMNarvi TRIONarvi SMOOTH


Narvi SOFTYNarvi VELVET


Narvi STEAM RNarvi ULTRA SMALLNarvi ULTRAVoor alle specificaties kunt u kijken op de website van Narvi zelf. Wij kunnen als ProDealer van Narvi Finland alle producten van Narvi, Kota en Aito leveren en nog belangrijker servicen.

Wat is belangrijk bij het kiezen en kopen van een op elektrische saunakachel.

Natuurlijk is het formaat van de sauna belangrijk, maar ook de isolatiewaarde van en ventilatie in de sauna hebben invloed op een juiste keuze. Hoeveel elektrisch vermogen heeft u beschikbaar. Hoe gebruikt u de sauna? Moet uw sauna snel op temperatuur zijn of hoeft dat niet? Bent u iemand die kort van de sauna geniet of moet de sauna de hele dag worden gestookt? Wilt u water laten verdampen, bent u zelfs een heuze opgieter of is dat minder belangrijk?

U merkt het al. De keuze voor het kopen van een juiste saunakachel maakt u niet zomaar. Bel of mail ons om te overleggen wat in uw situatie de beste saunakachel is.

Alle typen saunakachels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Vrijwel alle saunakachels hebben uitvoeringen in meerdere vermogens voor sauna's tot 6, 9 en tot 15m³ sauna-inhoud. De Narvi ULTRA heeft een uitvoering voor sauna's tot 24m³. Dat is bijvoorbeeld een sauna van 3,5 x 3,0 bij een hoogte van 2,3 meter. Dat is al best een forse grotere sauna.

Wilt u nog groter? Dat kan! Wij hebben saunakachels die sauna's tot 70m³ verwarmen en sauna verwarmingsystemen tot boven de 150kW. Dan komt u in de systemen voor professioneel intensief gebruik.

Het plaatsen van saunastenen

WellnessProfs, uw Aino, Narvi en EOS dealer, informatie- en servicepunt voor Nederland en Belgie