Advies?

U hoeft het maar te vragen!

Een website vol interessante sauna's en saunakachels is leuk, maar wat ons betreft hoeft u ze helemaal niet te bekijken!


Het aanbod van saunakachels is overweldigend. Er zijn enorm veel merken en elk merk heeft een aanbod van verschillende types en vermogens. Elektrisch of hout gestookt, kwaliteitseisen, keurmerken, (brand)veiligheid, schoorstenen, elektisch benodigd vermogen, bekabeling, veiligheidsafstanden, gevaren, hoeveelheid saunastenen, welk soort en en welke maat. De meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer en dat is logisch als het niet je dagelijkse werk is.

Laat ons u gewoon een handje helpen. Wij stellen u gericht en aantal vragen over uw (toekomstige) sauna, uw wensen en uw budget. Dat kan telefonisch, maar u mag ons vanzelfsprekend ook op afspraak bezoeken in Wolvega. Vervolgens adviseren wij u welke saunakachel(s) er geschikt voor uw sauna zijn. Wij zullen u deze vrijblijvend offreren. Dat kan inclusief of exclusief installatie.

Op al onze producten geven wij meer dan volledige fabrieksgarantie. U zult ons nooit horen zeggen: 'Stuur de saunakachel maar op'. Het soort onderhoud, de onderhoudsintervallen dienen dan natuurlijk wel door u gerespecteerd en dus nageleefd te worden om volledige garantie te behouden.

WellnessProfs werkt zonder showroom, wij hebben in principe alleen een kennis- en adviescentrum en zijn rechtsteeks parner/dealer van Aino, Narvi (inclusief Kota en Aito) en EOS. De keuze voor deze merken hebben wij gemaakt op basis van onze eisen die wij aan kwaliteit en fabrikanten stellen. Wij willen u graag uit het volledige aanbod kunnen adviseren en laten kiezen en niet uit een aantal goedlopende marketingtechnisch interessante producten die toevallig op voorraad staan. Wij plaatsen uw bestelling dan ook rechtstreeks bij de fabrikant of importeur en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling.

Ik hoor en/of zie u graag!


Met hartelijke groet,
Erik Bierenbroodspot.